Argo Security

   NOI SUNTEM... ARGO SECURITY S.R.L. – societate cu capital integral romanesc, prestator de servicii integrate de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, autorizata prin licentele de functionare nr. 1815/P/2011 si 2500/T/2012.
   Experienta si profesionalismul membrilor echipei a asigurat un curs evolutiv ascendent astfel incat in prezent agentia deruleaza contracte de paza si protectie la nivelul municipiului Bucuresti si al altor localitati din Romania (Timisoara, Arad, Deva, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Brasov, Pitesti, Craiova, Ploiesti, GaestiTargoviste, Turnu Magurele, Giurgiu, Alexandria, Videle, Corabia, Caracal, Slatina, Ramnicu Valcea, Tg.-Jiu, Iasi, Focsani, Bacau, Suceava, Botosani, Galati, Tulcea, Mogosoaia, Harlau, Roman, Adjud, Piatra Neamt, Rupea, Sacele, Filipestii de Padure, Urlati, Rosiorii de vede, Zimnicea, Costesti, Dabuleni, Cisnadie, Caras Severin, Alba Iulia, Cluj Napoca, Moreni, Buhusi, Topoloveni, Plopeni, Teius, Bragadiru, Blaj, Cugir, Aiud, Fagaras, Codlea, Rasnov, Caransebes, Moldova Noua, Bocsa, Resita, Turda, Campia Turzii, Huedin, Sfantu Gheorghe, Tg. Secuiesc, Covasna, Vulcan, Petrila, Lupeni, Brad, Calan, Orastie, Drobeta Turnu Severin, Orsova, Strehaia, Medias, Agnita, Lugoj, Jimbolia, Sannicolau Mare, Hateg, Tg. Mures, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Bistrita, Buzau, Constanta, Ghimpati, Giurgiu, Voluntari, Balaceanca, Sadova, Titu, Pucioasa, Campina, Sinaia, Busteni, Breaza etc.).
   Credibilitatea ARGO SECURITY este corelata cu serviciile de calitate prestate, fiindu-i specifica flexibilitatea abordarilor in privinta aspectelor de securitate si loialitatea fata de parteneri.
   Specialistii nostri, cu o solida pregatire profesionala sau proveniti din structurile de siguranta si ordine publica ale statului, orientati spre nevoile directe ale clientului, realizeaza analize obiective si pertinente privind securitatea valorilor in ansamblu. Evaluarile includ riscurile si vulnerabilitatile, generand simultan solutiile necesare pentru diminuarea si eliminarea acestora. Indiferent de etapa colaborarii, acordam importanta maxima pentru asigurarea confidentialitatii datelor si informatiilor asupra carora avem cunostinta.
   NOI OFERIM... servicii de securitate atat entitatilor juridice, cat si persoanelor fizice: paza, securitate si control acces la sedii de firme, institutii, unitati de productie, magazine, depozite, reprezentante, resedinte, hoteluri, banci etc.//asigurare ordine si buna desfasurare a evenimentelor si manifestarilor publice cu caracter cultural sau divertisment, reuniuni de afaceri sau evenimente cu regim protocolar//paza, insotire si asigurare a transporturilor de valori//protectie si gardare personalitati//monitorizare si interventie rapida//instalare de mijloace tehnice impotriva efractiei, control acces, cctv.//consultanta in domeniul securitatii private.
   ARGO SECURITY dispune full-time de capacitatile logistice necesare pentru prestarea in conditii optime a serviciilor de securitate contractate: dispecerat şi sisteme tehnice adiacente (dispecerat de monitorizare, sisteme antiefracţie, sisteme de semnalizare a incendiului, sisteme de televiziune cu circuit închis, sisteme de control acces, sisteme de interfonie şi video–interfonie)//mijloace auto (autovehicule de intervenţie rapida, de control operational sau de transport valori)//mijloace de comunicare (telefonie mobila, statii emisie-receptie, mijloace GPS, sisteme electronice, instrumente de avertizare vizuala sau acustica)//mijloace autoaparare (spray iritant-lacrimogen, bastoane de cauciuc, tomfe, casti de protectie, veste multifunctionale, echipament special in functie de misiunea executata, armament letal sau neletal).
   DE CE NOI... pentru IDENTITATEA clar definita si asumata in domeniul serviciilor de securitate, prin tot ceea ce facem si suntem pentru parteneri sau colaboratori. Rebrand-ul din iunie 2014 a demonstrat indubitabil reciprocitatea parteneriatelor existente. Managementul implementat la nivelul ARGO SECURITY, prin pregatirea profesionala si experienta directa a membrilor sai, asigura suportul necesar in alegerea celor mai bune optiuni in privinta serviciilor de paza si protectie. Colaborator profesionist pentru orice tert partener, agentia garanteaza nu numai flexibilitatea si operativitatea serviciilor de securitate, ci si eficientizarea si optimizarea costurilor aferente. Abordarea si perceptia noastra asupra pieţei de profil din Romania echilibreaza soluţiile eficiente de securitate cu reducerea costurilor directe intr-o perioada in care riscurile de insecuritate sunt evidente.
Accesări: 12267

Harta site

 

Home            Servicii 
Portofoliu      Recomandari
Echipa        Media
Contact   Galerie Foto

Certificari

Socials

 

 

footer-image1