Consultanta de specialitate

   ARGO SECURITY este permanent alaturi de dvs., fapt pentru care asiguram consultanta de specialitate, atat in faza de identificare a solutiilor practice de securitate, cat si pe intreaga durata a colaborarii. Cu o experienta bogata si diversificata, echipa ARGO SECURITY acorda consultanta de specialitate in privinta tuturor serviciilor si produselor specifice domeniului de securitate privata, oferind clientilor solutii pragmatice si eficiente, in concordanta cu necesitatile particularizate ale acestora. In principiu, la o analiza de securitate, va aducem la cunostinta date si informatii utile scopurilor dvs., cu referire la:
   - identificarea vulnerabilitatilor, stabilirea factorilor de risc care genereaza astfel de situatii;
   - gradul de securitate care se impune la nivelul obiectivului analizat, coroborat cu nevoile directe ale clientului;
   - masurile de securitate care pot fi adoptate la nivelul obiectivului (cu scop preventiv sau de diminuare a riscurilor prezumate);
   - costurile dispozitivului de securitate agreat (in functie de tip - tehnic, cu paza umana, complex etc.);
   - confidentialitatea normelor de securitate si a altor elemente adiacente.
   ARGO SECURITY ofera servicii de consultanta privind:
   a. paza obiectivelor, indiferent de tipul acestora (identificarea riscurilor si vulnerabilitatilor, conceperea dispozitivului de securitate, stabilirea consemnului si a masurilor de securitate adecvate);
   b. protectia persoanelor (prezentarea riscurilor la care se expun cei protejati sau familia acestora, procedurile de gardare si asigurare a securitatii individuale sau de grup, combinarea armonizata a masurilor de securitate intr-un dispozitiv unitar);
    c. protectia datelor si informatiilor cu caracter confidential;
    d. paza transporturilor specializate de bunuri si valori;
    e. proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor electronice de securitate etc.
    Abordand cu seriozitate si profesionalism asteptarile clientului nostru, va asteptam cu incredere la birourile functionale din Bucuresti, str. General Macarovici, nr. 23, Sector 6.
 
CONTACT: 0766. 41 71 36 // 0784. 26 85 00  !
 
 
consultanta 2

Transport Valori

   ARGO SECURITY dispune de capacitatile logistice necesare efectuarii in conditii optime a transportului de bunuri si valori. Personalul care deserveste mijloacele de transport utilizate este constituit din agenti foarte bine instruiti si antrenati, riscul de producere a incidentelor in timpul unui transport de valori fiind minim.
  CONTACT: 0766. 41 71 36 / / 0784. 26 85 00
   Ne asumam intreaga responsabilitate si garantam calitatea transportului sigur si eficient. Agentii din cadrul echipajelor de transport valori sunt avizati de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne si sunt testati periodic in conditiile reglementarilor legislative in vigoare. Activitatile de transport valori se desfasoara urmarindu-se cu rigoare normele impuse prin Legea nr. 333/2003 (privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor - republicata 2014) si H.G. nr. 301/2012 (pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003).
   Contravaloarea serviciilor profesionale executate de ARGO SECURITY este structurata functie de tipul de activitate agreat de catre clientii nostrii (paza inarmata / pază neinarmata / transport valori cu echipaj specializat / transport valori in afara localitatii).
   Pentru detalii privind oferta noastra ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail (contact site).

Garda de corp

  
   Profesionistii ARGO SECURITY, proveniti din structuri de siguranta si ordine publica ale statului, sunt interesati in permanenta de nevoile directe ale clientului stare de fapt care ne confera flexibilitate in operationalizarea serviciilor prin oferirea celor mai bune si oportune solutii de securitate individuala sau de grup.
   Oferta ARGO SECURITY pe linia serviciilor specializate tip "garda de corp" se adreseaza persoanelor interesate de propria securitate in conditiile existentei unor indicii si riscuri care le fac vulnerabile in raport de posibile actiuni executate prin violenta punandu-le in pericol viata sau integritatea corporala. Garzile de corp sunt temeinic instruite, stapanesc o multitudine de procedee de autoaparare, au deprinderile si cunostintele necesare pentru utilizarea mijloacelor tehnice sau a armamentului din dotare - exclusiv conform prevederilor legale.
   Chiar daca este in stare de alerta maxima, garda de corp ARGO SECURITY isi executa serviciul cu discretie si eleganta atitudinala, adecvandu-si comportamentul si postura mediului protocolar sau contextului in care se afla clientul.
   Costurile pentru serviciul garda de corp sunt raportate la nivelul de risc si conditiile in care se va desfasura misiunea specifica, durata si mijloacele logistice/tehnice impuse pentru asigurarea eficientei si succesului gardarii. Intrucat costurile pentru serviciul garda de corp sunt negociabile pentru fiecare caz in parte, puteti sa ne abordati la birourile noastre din Bucuresti unde veti primi o oferta onesta in baza unei evaluari obiective a riscurilor previzionate.
 
 
agent argo
 
 TERMENI & DEFINITII
   Prin serviciu de protectie specializata a persoanei ("garda de corp") se întelege: protejarea vietii si integritatii corporale a persoanei aflate sub protectie // protejarea persoanei aflate sub protectie împotriva hartuirii, pedepsite de lege // protejarea persoanei aflate sub protectie în timpul transportului // furnizarea catre autoritatile competente a informatiilor legate de incidentele aparute în timpul activitatii de protectie. Garda de corp se asigura de societatile specializate care au licenta în acest scop, numai prin personal special atestat. Personalul care executa serviciul de garda de corp este obligat ca în activitatile desfasurate sa respecte legile în vigoare si sa nu lezeze în vreun fel drepturile si libertatile cetatenilor.
   Persoanele fizice pot angaja garda de corp numai pe baza de contract, încheiat cu societatile specializate de paza si protectie (de exemplu, ARGO SECURITY).

Servicii tehnice

 
 
 
      ARGO SECURITY asigura servicii de proiectare, instalare si mentenanta a sistemelor tehnice de securitate in baza licentei de functionare nr. 2500/T/2012 si a avizului favorabil obtinut pentru dispeceratul de monitorizare a sistemelor de alarmare impotriva efractiei  – eliberate de I.G.P.R. – D.O.P
  
 
Scan Avizare dispecerat
   
   Instalarea sistemului tehnic pentru care optati se executa exclusiv conform proiectului tehnic, aprobat de autoritatea abilitata in acest sensns si este destinat alarmarii evenimentelor neplacute sau efractiei. In principiu, sistemul de alarma include componentele: centrala de alarma, tastaturi/telecomenzi, contacte magnetice, detectori miscare, bariere infrarosu, detectori vibratii, geam spart/detectori de fum, de gaz, de CO, de inundatie, echipamente radio, expandoare si echipamente suplimentare, sirene, acumulatori , etc. Echipele noastre de consultanta, suport tehnic si proiectare va vor oferi cea mai optima solutie pentru un sistem complet de securitate.
 
Centrala de alarma - reprezinta echipamentul principal intr-un sistem care contine un soft responsabil de primirea si analizarea semnalelor transmise de detectori, inregistreaza evenimentele, afisandu-le conform zonelor de securitate si a locatiilor, urmareste armarea/dezarmarea.
Detectorii de miscare - sunt utilizati pentru detectia miscarii in perimetrele supravegheate si pot detecta intrusi prin monitorizarea usilor, a geamurilor sau prin monitorizarea interioarelor neocupate prin miscare, sunet, vibratii sau ale perturbari. 
Sirenele -   au rolul de a alarma acustic si luminos mediul interior sau exterior in functie de locul amplasarii.
Tastaturi/Telecomenzi - utilizate pentru a controla/seta centrala de alarma prin armarea/dezarmarea intregului sistem, setarea configuratiilor si vizualizarea informatiilor legate de starea evenimentelor intr-o perioada selectata.
Acumulatorii- sunt folositi pentru mentinerea functionalitatii sistemului in caz de pana de curent sau sabotaj.
Bariere infrarosu - functioneaza prin detectarea schimbarilor bruste de temperatura. Cand un intrus se misca in fata unui astfel de senzor, temperatura din acel punct va creste de la nivelul temperaturii camerei pana la nivelul temperaturii corpului. Aceasta schimbare rapida declanseaza detectia.
Detectori vibratii/geam spart - sunt folositi pentru protectia perimetrului intern al cladirii. Acesti detectori simt frecventa soc si la randul lor genereaza alarma.
Detectorii de fum/gaz - sunt sisteme active non stop si protejeaza perimetrul intern al cladirii impotriva riscului de incendiu si de intoxicare cu monoxid de carbon.
Intregul sistem de alarma este cuplat la serviciul de monitorizare. In cazul declansarii unei alarme, unitatea de control local contacteaza postul central de monitorizare. Operatorii dispeceratului observa semnalul si actioneaza dupa caz
(contacteaza proprietarul, anunta politia, pompierii sau trimit echipajul de interventie rapida). 
 
 
 
                     Video-protect              supraveghere-video
 
 
   
     Sistemul de alarma adauga un plus semnificativ de confort familiei si are un puternic efect descurajator asupra infractorilor. Utilizarea sistemelor de alarma este alegerea optima pentru a detecta in timp util incercarea de efractie. Pentru o protectie eficienta este necesar un sistem de securitate performant.
 
 ...asteptam solicitarile dvs.: 0784. 26 85 00 // 0766. 41 71 36 !
 
 
 
 

 

 

 

Harta site

 

Home            Servicii 
Portofoliu      Recomandari
Echipa        Media
Contact   Galerie Foto

Certificari

Socials

 

 

footer-image1