Media

In perioada 20-22 decembrie a.c., am asigurat ordinea publica, alaturi de efectivele specializate ale Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, si a contribuit cu succes la buna desfasurare a evenimentului sportiv “Turneu de Polo Superliga Nationala – organizat de catre Clubul Sportul Studentesc.


Siguranta in marketing la -5*C?! Totul devine posibil cand un ambitios proiect PROFI ROM FOOD isi alatura un partener de forta. O.K. GUARD SECURITY a validat discret ordinea si securitatea in privinta primul magazin de gheata din lume: PROFI ICE STORE – 06 decembrie 2013, Bucuresti, Piata George Enescu.


Prezenta noastra in Moldova era deja cunoscuta. Dar pana sa ajungem la Copou, cu melancolici pasi alaturi de Eminescu si Junime, va invitam in ritm alert la PROMENADA MALL in Focsani. Suntem aici din 06 decembrie 2013 conditii in care portofoliul companiei noastre insumeaza inca un mare operator de acest tip, dupa succesul inregistrat si continuitatea colaborarii cu LIBERTY MALL CENTER Bucuresti.


Avem nevoie de ROMANI, ROMANIA La Multi Ani!


…a fost o onoare sa fim alaturi celor implicati in crezul unei Romanii demne, la Ateneul Roman, 25 octombrie 2013.
LA MULTI ANI, MAJESTATE! 


Emotie, tensiune, zambet, eleganta, siguranta si succes total ANTONIA la Liberty Mall Center Bucuresti: concert si sesiune foto, 12 octombrie 2013! Ceea ce conteaza este intradevar natural.


Din nevoia fireasca de informatie destinata publicului larg, astazi, 20 septembrie, au fost dezvaluite o parte din aspectele care ne definesc si pe care le-am tranformat in principii ale companiei.


Intre 11 iulie si 29 septembrie, va invitam sa va alaturati acelor oameni inimosi si cu initiativa care si-au propus sa reconfigureze intr-o noua dimensiune centrul Bucurestiului: “POIANA URBANA” – spatiul preferat de vacanta! O multitudine de evenimente cultural-artistice (teatru, film, concerte live, spectacol si magie etc.). va indeamna la confort si recreere! Unde suntem noi? Evident, discret, dar cu vigoare, langa dvs.!


1 iulie 2012… A fost un inceput, avem un prezent. Am evoluat permanent, concordant cu exigentele partenerului nostru: PROFI ROM FOOD. Am contractat 10 unitati din Bucuresti, am depasit cota 50 cu 1 iulie 2013. Suntem alaturi de PROFI ROM FOOD de la Calafat la Galati, din Zimnicea la Brasov si am trecut Milcovul pana la Iasi. Din incredere si respect se poate cristaliza oricand o forta. Va multumim tuturor celor implicati in acest amplu si intens proiect!


Savoarea nu poate fi deplina decat in siguranta – astfel am insotit caravana MAGNUM GOLD de la Bucuresti (21 iunie) la Timisoara (29-30 iunie). Deliciu in torida vara!


Incepand cu noaptea de 31 mai spre 01 iunie a.c., suntem parteneri ai unei institutii de traditie in domeniului medical, respectiv Spitalul Clinic CF 2 Bucuresti – spital departamental al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.


Din 17 pana in 26 mai a.c., am avut privilegiul de a participa activ, alaturi de parteneri de notorietate, la primul eveniment national dedicat integral atat profesionistilor, cat si entuziastilor interesati de design: ROMANIAN DESIGN WEEK – PALATUL STIRBEI, Bucuresti.


A devenit deja o traditie ca, anual, intre 16 si 21 mai, O.K. GUARD SECURITY sa sustina prin activitatile de securitate specifice buna desfasurare a evenimentului “Targul de Oferta Educationala”, organizat la nivelul Palatului National al Copiilor, Bucuresti.


Intre semne de primavara, ghiocei si martisoare, am gasit ragazul necesar de a materializa, discret, simultan, noi proiecte ambitioase:    a. servicii de securitate pentru Facultatea de Medicina si Facultatea de Farmacie, ambele din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila,, – Bucuresti. In mod cert, un plus de siguranta si confort!    b. extinderea parteneriatului cu PROFI ROM FOOD ROMANIA: Sacele (jud. Brasov), Sfantu Gheorghe si Intorsura Buzaului (jud. Covasna), Iasi, Pascani, Harlau (jud. Iasi) si Marasesti (jud. Vrancea).


Ghiocei si primavara frumoasa tututor persoanelor speciale din vietile voastre: doamnelor si domnisoarelor, La Multi Ani!


Intrucat analizam permanet necesitatile beneficiarului nostru, avem constant puterea de a ne adapta strategia conform tendintelor sale. Astfel, ne-am ajustat inclusiv echipamentul rigorilor protocolare (vezi foto galeria).


De la Brasov, am revenit in Bucuresti si am adaugat in lista prioritatilor noastre si magazinul Profi 2099 Dacia – astazi, 18 februarie.


… de regula, asociam Brasov-ul vacantelor de iarna. Noi am poposit la poalele Tampei in 11 de februarie a.c. pentru a prelua in paza cele patru magazine Profi existente (2006 Saturn, 2077 Racadau, 2084 Cerna si 2135 Rapid) si pentru a pregati si intrarea in magazinul de la Sacele, jud. Brasov – cu 01 martie. Bine te-am gasit, Brasov!


De la 01 februarie a.c., compania noastra a preluat in paza un nou magazin Profi, respectiv unitatea 2134 Galati care functioneaza pe str. Brandusei, Complex Siret.


Astazi, 22 ianuarie a.c., am primit un nou vot de incredere prin intrarea in portofoliul de clienti ai companiei noastre a importatorului de produse exclusiviste GERMAG.


2013 a debutat cu extinderea colaborarii noastre pe Bucuresti cu Profi Rom Food Romania: preluarea unitatii din Prelungirea Ferentari si asigurarea securitatii celei mai noi locatii, respectiv Profi Calea Vacaresti – magazinul cu nr. 150 care marcheaza formatul modern de abordare a pietei de profil de catre companie. Felicitari echipei Profi si mult succes!


…dansii propun clientilor solutii optime privind productia de confectii metalice usoare, destinate mai ales industriei telecomunicatiilor. Noi le-am propus solutii eficiente de securitate astfel incat, din 28 decembrie a.c., avem un nou partener: STRATUM ENCLOSURES Bucuresti.


Din 19 decembrie 2012, suntem prezenti si in municipiul Galati: am participat la inaugurarea unui nou supermarket Profi Rom Food unde asiguram serviciile de securitate.


…in zi de mare sarbatoare nationala, intr-un moment in care intreaga suflare romaneasca slaveste reintregirea statala, ne vom prezenta dvs., tuturor, intr-o tinuta adecvata si nu oriunde, ci la Liberty Center Bucuresti! Asadar, pentru echipa O.K. Guard Security 1 Decembrie va semnifica atat Marea Unire, cat si debutul angajamentului nostru fata de noul parter: Liberty Center Bucuresti! Ne intalnim acolo, incepand din 01 decembrie 2012…


…8 noiembrie a.c.: alaturi de PROFI ROM FOOD si autoritatile publice locale, am participat la deschiderea unui nou supermarket in municipiul Focsani. Succes tuturor!


Incepand cu 01 noiembrie, va asteptam cu incredere la noul sediu din Bucuresti, str. General Macarovici, nr. 23, Sector 6!


Luna octombrie 2012 a insemnat pentru echipa O.K. GUARD SECURITY extinderea parteneriatului cu PROFI ROM FOOD atat pe zona Moldova (jud. Suceava – Suceava, Campulung Moldovenesc si Radauti / jud. Vrancea – Focsani), cat si in Ardeal (Alesd, jud. Bihor). Argument si incredere privind calitatea serviciilor prestate!


La nivelul S.C. O.K. GUARD SECURITY S.R.L., s-au implementat normele privind Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale (SR OHSAS 18001:2008), respectiv Sistemul de Management de Mediu (SR EN ISO 14001:2005).


Incepand din 01 iulie a.c., asiguram servicii integrate de securitate pentru noul nostru partener, PROFI ROM FOOD. Activitatile de paza umana, monitorizare si interventie rapida se desfasoara la nivelul unitatilor beneficiarului din Bucuresti asupra carora s-a convenit contractual.


Noutati legislative:Hotararea de Guvern nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor (Monitorul Oficial nr. 335 din 17.5.2012).


In perioada 16-21 mai, O.K. GUARD SECURITY a contribuit la asigurarea securitatii si conditiilor de buna desfasurare a evenimentului “Targul de Oferta Educationala”, organizat la nivelul Palatului National al Copiilor, Bucuresti.


Intrucat am demonstrat constant profesionalism si siguranta, de la un debut cu 10 unitati in vara lui 2012, in 20 august 2014 colaborarea cu Profi Rom Food Romania insumeaza peste 80 de locatii: 28 in Bucuresti, 9 in jud. Brasov, 3 in Craiova, 2 in Focsani si 3 in Bacau, 8 in jud. Iasi si 3 in municipiul Botosani, 7 in municipiul Ploiesti si 6 in municipiul Pitesti, alaturi de alte centre urbane rasfirate pe sub arcul carpatic, de la vest catre est. Va multumim pentru incredere, noi, echipa ARGO SECURITY!