Recomandari

“…dorim sa remarcam profesionalismul si calitatea serviciilor prestate de catre compania Argo Security S.R.L. Totodata, evidentiam modul responsabil si pro-activ prin care intreaga formatiune umana angrenata in proiectul ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti se implica si actioneaza, angrenand task-urile individuale intr-o perspectiva sinergica de materializare a sarcinilor operativ-administrative.”

ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti
Cristian Constantinescu
Head of Operational Control


“…relatiile dintre societatile noastre s-au desfasurat in cele mai bune conditii de siguranta, incredere si respect reciproc, bazate pe o comunicare optima si in sens constructiv. Mentionam ca nu s-au inregistrat incidente sau pagube materiale, angajatii S.C. Argo Security S.R.L. dovedind in ansamblu, indiferent de nivelul de incadrare (act decizional sau executie), profesionalism, implicare, seriozitate, promptitudine in reactie si corectitudine.

Serviciile de paza umana, cu personal calificat si atestat profesional, dotat cu uniforme personalizate si mijloacele logistice aferente, se executa corespondent standardelor de securitate specifice S.C. METRO CASH&CARRY ROMANIA S.R.L..”

Metro Cash & Carry Romania
lonut Popeseu-Chiliment
Adjunct Sef Departament Securitate


“…prin reprezentantii sai, Argo Security a manifestat corectitudine, sprijin reciproc si confidentialitate in operationalizarea contractului de prestari servicii agreat cu PROFI ROM FOOD S.R.L..

Specialistii agentiei de paza au probat in diverse situatii profesionalism si seriozitate, dar in special o capacitate constanta de a diagnostica cu precizie aspectele care ar putea afecta propriile noastre fluxuri operationale. In consecinta, solutiile de securitate oferite sunt pertinent argumentate si flexibile in raport de specificul domeniului nostru de referinta.

…prezentul demers poate fi un suport obiectiv de evaluare destinat tuturor celor interesati de servicii de paza si securitate cu grad ridicat de eficienta.”

Profi Rom Food
Schiopu Florin
Director Supply Chain


“Tinand cont de buna colaborare pe care o avem cu S.C. Argo Security S.R.L., ne declaram multumiti de promptitudinea si profesionalismul serviciilor de supraveghere, protectie si paza oferite de companie.

…recomandam S.C. Argo Security S.R.L. drept un colaborator profesionist si credibil, distingandu-se prin serviciile sale…”

S.C. BEL ROM SAPTE S.R.L.
Raluca Cartas
Director Centru European Retail Park Focsani


“Ca strategie de management organizational, Argo Security se concentreaza pe promovarea si valorificarea calitatilor angajatilor sai – similar, principiilor fundamentale ale Billa Romania care isi focalizeaza intreaga atentie asupra oamenilor, fie angajati proprii, cat si clienti sau parteneri.

In dialog constructiv permanent, am reusit impreuna cu reprezentantii Argo Security sa identificam solutiile optime de securitate, delimitand cu acuratete eficienta maxima a serviciilor de paza si protectie in conditii de optimizare a costurilor directe.

…In mod obiectiv, date fiind cele prezentate, agentia de securitate Argo Security din Bucuresti se individualizeaza ca prestator de incredere tuturor celor interesati de siguranta bunurilor si valorilor detinute.”

BILLA ROMANIA
Marian Manoliu
Security Manager


“Am ales sa colaboram cu firma S.C. Argo Security S.R.L. ca furnizor al serviciilor de paza datorita competitivitatii in raport cu alti prestatori de servicii similare, promptitudinii si calitatii serviciilor, seriozitatii angajatilor, sprijinului in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de securitate.

In concluzie, recomandam firma S.C. Argo Security S.R.L. ca fiind un colaborator profesionist si de incredere in domeniul serviciilor protectie si paza si apreciem serviciile de calitate care o diferentiaza in prezent intr-un mod favorabil de competitorii sai”

HELLO SHOPPING PARK
Oana Barberu
Center Manager


“Motivele pentru care Argo Security a fost ales ca furnizor al serviciilor de paza au fost profesionalismul si competitivitatea in raport cu alti prestatori de servicii similare, asigurarea unei protectii reale, numar redus de incidente inregistrate in obiectivele supravegheate.

Apreciind calitatea serviciilor prestate, recomandam si altor companii S.C. Argo Security S.R.L. ca pe un partener de incredere in domeniul prestarilor de servicii de supraveghere, protectie si paza, precum si al serviciilor de urgenta autorizate IGSU”

ROSEQUEENS PROPERTIES | Liberty Center Mall
Cristian Mierloiu
Technical & Operational Manager


“…operatorul lanturilor de magazine PENNY MARKET, parte componenta a grupului REWE, isi exprima aprecierea pentru optima si eficienta colaborare pe care o are in domeniul complex al asigurarii securitatii bunurilor sale cu S.C. Argo Security S.R.L..

…evidentiam promptitudinea in actiune si profesionalismul sustinut constant prin efectul activitatilor directe.

Compania de securitate Argo Security S.R.L. a raspuns constant solicitarilor noastre in timp si termeni de utilitate maxima, oferindu-ne suportul neconditionat, concomitent cu indicarea ferma a solutiilor adecvate in raport de obiectivele vizate, fie punctuale, fie in rezonanta cu directiile operationale sau de dezvoltare a business-ului la nivel de grup.

Intreaga echipa Argo Security se caracterizeaza prin promptitudine, seriozitate, disponibilitate si orientare catre client.”

S.C. Rewe (Romania) S.R.L.
Roman Fanica
Manager Securitate