Transport valori

ARGO SECURITY dispune de capacitatile logistice necesare efectuarii in conditii optime a transportului de bunuri si valori. Personalul care deserveste mijloacele de transport utilizate este constituit din agenti foarte bine instruiti si antrenati, riscul de producere a incidentelor in timpul unui transport de valori fiind minim.

Ne asumam intreaga responsabilitate si garantam calitatea transportului sigur si eficient. Agentii din cadrul echipajelor de transport valori sunt avizati de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne si sunt testati periodic in conditiile reglementarilor legislative in vigoare. Activitatile de transport valori se desfasoara urmarindu-se cu rigoare normele impuse prin Legea nr. 333/2003 (privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor – republicata 2014) si H.G. nr. 301/2012 (pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003).

Contravaloarea serviciilor profesionale executate de ARGO SECURITY este structurata functie de tipul de activitate agreat de catre clientii nostrii (paza inarmata / pază neinarmata / transport valori cu echipaj specializat / transport valori in afara localitatii).

Pentru detalii privind oferta noastra ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.