Sari la conținut

Garda de corp

Profesionistii ARGO SECURITY, proveniti din structuri de siguranta si ordine publica ale statului, sunt interesati in permanenta de nevoile directe ale clientului stare de fapt care ne confera flexibilitate in operationalizarea serviciilor prin oferirea celor mai bune si oportune solutii de securitate individuala sau de grup.

Oferta ARGO SECURITY pe linia serviciilor specializate tip “garda de corp” se adreseaza persoanelor interesate de propria securitate in conditiile existentei unor indicii si riscuri care le fac vulnerabile in raport de posibile actiuni executate prin violenta punandu-le in pericol viata sau integritatea corporala. Garzile de corp sunt temeinic instruite, stapanesc o multitudine de procedee de autoaparare, au deprinderile si cunostintele necesare pentru utilizarea mijloacelor tehnice sau a armamentului din dotare – exclusiv conform prevederilor legale.

Chiar daca este in stare de alerta maxima, garda de corp ARGO SECURITY isi executa serviciul cu discretie si eleganta atitudinala, adecvandu-si comportamentul si postura mediului protocolar sau contextului in care se afla clientul.
Costurile pentru serviciul garda de corp sunt raportate la nivelul de risc si conditiile in care se va desfasura misiunea specifica, durata si mijloacele logistice/tehnice impuse pentru asigurarea eficientei si succesului gardarii. Intrucat costurile pentru serviciul garda de corp sunt negociabile pentru fiecare caz in parte, puteti sa ne abordati la birourile noastre din Bucuresti unde veti primi o oferta onesta in baza unei evaluari obiective a riscurilor previzionate.

Prin serviciu de protectie specializata a persoanei (“garda de corp”) se întelege: protejarea vietii si integritatii corporale a persoanei aflate sub protectie // protejarea persoanei aflate sub protectie împotriva hartuirii, pedepsite de lege // protejarea persoanei aflate sub protectie în timpul transportului // furnizarea catre autoritatile competente a informatiilor legate de incidentele aparute în timpul activitatii de protectie. Garda de corp se asigura de societatile specializate care au licenta în acest scop, numai prin personal special atestat. Personalul care executa serviciul de garda de corp este obligat ca în activitatile desfasurate sa respecte legile în vigoare si sa nu lezeze în vreun fel drepturile si libertatile cetatenilor.

Persoanele fizice pot angaja garda de corp numai pe baza de contract, încheiat cu societatile specializate de paza si protectie (de exemplu, ARGO SECURITY).