Sari la conținut

Paza Umana

ARGO SECURITY presteaza servicii de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, standardele profesionale fiind autorizate prin licenta de functionare nr. 1815/P/2011 (reinnoita mai 2014), eliberata de Inspectoratul General al Politie Romane – Directia de Ordine Publica.

ARGO SECURITY are in derulare contracte de paza si protectie la nivelul municipiului Bucuresti si in majoritatea centrelor urbane semnificative din Romania:

 1. Bucuresti, Ilfov
 2. Judetul Botosani, Bacau, Brasov, Buzau
 3. Judetul Alba Iulia, Arad,
 4. Judetul Constanta,Covasna, Caras- Severin, Calarasi,
 5. Judetul Dambovita,Dolj,
 6. Judetul Galati, Giurgiu, Gorj
 7. Judetul Hunedoara
 8. Judetul Iasi, Ialomita,
 9. Judetul Mehedinti,Mures,
 10. Judetul Neamt
 11. Judetul Olt
 12. Judetul Prahova,
 13. Judetul Suceava, Salaj, Sibiu
 14. Judetul Timis
 15. Judetul Vaslui, Valcea, Vrancea

Pentru a avea certitudinea eficientei activitatilor de paza umana, urmarim atent implementarea tuturor masurile de securitate asa cum sunt prevazute de Legea nr. 333/2003 – privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor / republicata, cu completarile si modificarile stipulate de H.G. nr. 301/2012 (reprezentam contractual partenerul in relatia cu Politia sau Jandarmeria Romana, intocmim planul de paza si parcurgem etapele de avizare, punem la dispozitie documentele de lucru: registrul procese verbale, registrul acces persoane/auto, registrul control / unic de control, registrul evenimente etc.).
Asiguram echipamentul si dotarea personalului de paza: uniforma tip adecvata sezonului, inscriptionata (conform R.O.F.); echipament de protectie; ecuson de identificare; baston de cauciuc sau tomfa; pulverizator iritant-lacrimogen; detector metale, lanterna, echipamente de avertizare vizuala sau acustica; mijloace de comunicare; arme letale / arme neletale (la solicitarea explicita a beneficiarului si în conditiile legii).

In functie de particularitatile locatiei si solicitarile beneficiarului, realizam cu rigoare si obiectivitate analize de risc privind securitatea bunurilor si valorilor de referinta, context in care ne propunem sa evidentiam atat vulnerabilitatile, cat si solutiile adecvate de diminuare si eliminare a acestora. Pe cale de consecinta, serviciile de paza umana sunt flexibile si adaptate nevoilor clientului nostru.

Credibilitatea companiei se bazeaza pe servicii performante consecinta a criteriilor de selectie, pregatire si evaluare permanenta a personalului propriu de paza si protectie. Personalul angajat este atestat prin structurile Ministerului Afacerilor Interne, fiind instruit, controlat si testat periodic de specialistii proprii. Suntem o echipa de profesionisti, asimilati unei structuri organizatorice stabila si focalizata pe asteptarile directe ale beneficiarului.

Dispozitivele de paza isi desfasoara activitatea in conditiile actelor normative in vigoare, la nivelul obiectivelor contractate, in baza consemnelor general si particular prevazute prin planul de paza. Agentii de paza au obligatia de a avertiza, soma, indeparta si/sau de a imobiliza persoanele straine surprinse in tentativa de patrundere frauduloasa în perimetrul / incinta locatiei. Dupa caz, personalul de paza solicita prin dispeceratului ARGO SECURITY suportul echipajelor mobile de interventie.
Un argument pentru eficienta activitatii de paza si mentinerea starii de vigilenta consta si in controalele realizate de catre directorii sau inspectorii operationali atat pe timp de zi, cat si noapte la nivelul dispozitivelor de obiectiv. Controalele sunt raportate la dispeceratul propriu si sunt verificabile prin sistemul GPS. Daca volumul de sarcini permite, controalele sunt efectuate si de echipaje mobile de interventie – avandu-se grija sa nu fie afectata activitatea serviciului de monitorizare si interventie rapida.

Confidentialitatea datelor si informatiilor asupra carora avem cunostinta constituie un reper major in intreaga noastra activitate, indiferent de etapa colaborarii (de altfel, suntem certificati privind sistemul de management al securitatii informatiei ISO IEC 27001:2005).

Oferta noastra se adreseaza atat entitatilor juridice, cat si persoanelor fizice in ideea dezvoltarii durabile a solutiilor de securitate, cu beneficii pentru ambele parti contractuale.
Contravaloarea serviciilor prestate de ARGO SECURITY este structurata diferentiat pe categorii de obiective, grad de dificultate si cuantum de ore aferent dispozitivului de paza umana. In functie de pretul negociat, este posibila realizarea cu titlu de gratuitate a serviciului de monitorizare si interventie.

Serviciile specializate de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor sunt reglementate prin Legea nr. 333/2003 si H.G. nr. 301/2012 (cu completarile si actualizarile ulterioare). In aceste conditii, ARGO SECURITY este autorizata prin licenta nr. 1815/P/2011 (formular tipizat preschimbat in mai 2014).
Contractele de prestari servicii paza umana constituie fundamentul juridic al executarii in forma calificata a activitatilor avizate prin licenta de functionare.