Sari la conținut

Monitorizare si Interventie Rapida

ARGO SECURITY asigura servicii de monitorizare si interventie rapida in baza licentei de functionare nr. 2500/T/2012 si a avizului favorabil obtinut pentru dispeceratul de monitorizare a sistemelor de alarmare impotriva efractiei – ambele eliberate de Inspectoratul General al Politie Romane – Directia de Ordine Publica.

Organigrama firmei si flexibilitatea politicilor de securitate, ne confera un solid argument pentru inaltul standard calitativ in operarea serviciilor M&I. Operatiunile de monitorizare se desfasoara prin DISPECERATUL CENTRAL ARGO SECURITY 24/24H unde sunt conectate sistemele de alarma instalate in locatiile clientilor prin intermediul departamentului tehnic.
Departamentul tehnic realizeaza proiectarea, instalarea şi conectarea sistemelor de securitate la dispecerat unde se receptioneaza semnalele si evenimentele survenite la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă). La receptionarea semnalelor de alarmare, operatorul dispecer alerteaza echipajele de interventie care se deplaseaza de urgenta la adresa indicata, organele de urgenta dupa caz (politie, pompieri, ambulanta) si beneficiar.

Se face recunoasterea, se instiinteaza natura evenimentului si constatarile echipei de interventie. Daca situatie indica semne de efractie, echipa de interventie retine persoana si asigura paza pana la sosirea politiei si a beneficiarului.
ARGO SECURITY propune o solutie tehnica de reducere substantiala a costurilor de exploatare a flotei auto prin echipamentele de localizare prin GPS si software de monitorizare a vehiculelor („Fleet management systems”). Monitorizarea prin GPS poate oferi un plus de confort persoanelor fizice (localizarea cu discretie a autoturismelor cu care se transporta copii, siguranta conferita de localizarea autoturismului propriu etc.). Totodata, are si efect economic prin scaderea anumitor costuri (reduceri la asigurarile auto daca masina este dotata cu sistem de monitorizare).

Instalarea sistemelor de alarma (antiefractie) este o decizie inteligenta pentru protejarea familiei si bunurilor tale, indiferent de valoarea lor. Un sistem de alarma adauga un plus semnificativ de liniste familiei si are un puternic efect de descurajare asupra infractorilor.